Sorin Ovidiu Vîntu, internat la terapie intensivă, la Spitalul Floreasca - UPDATE

sorin ovidiu vintu
sorin ovidiu vintu

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a fost internat la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgenţă Floreasca. SOV a fost adus la spital cu ambulanţa, în cursul dimineţii, pentru probleme cardiace, ne-au declarat surse medicale din cadrul Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală.

Potrivit surselor medicale citate, pacientul prezenta dureri de tip anginos şi tulburări de ritm cardiac.  După efectuarea analizelor, medicii de la Floreasca se vor pronunţa dacă este vorba de un infarct sau doar de o angină instabilă. Sorin Ovidiu Vîntu este conştient, iar cadrele medicale i-au administrat tratament atât pentru deschiderea cheagurilor de sânge, cât şi pentru a preveni un infarct.

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu este operat pe inimă şi are factor de risc, fiind un mare fumător.

SOV a fost arestat, în noaptea de 9 spre 10 septembrie, alături de şoferul său, Alexandru Stoian, şi de omul de afaceri moldovean Octavian Ţurcan, Tribunalul Bucureşti emiţând atunci mandate, pentru 29 de zile, sub acuzaţiile de favorizarea lui Nicolae Popa, respectiv complicitate la această infracţiune.

Sorin Ovidiu Vîntu a fost eliberat în 16 septembrie, după o săptămână de detenţie.

Sorin Ovidiu Vîntu va fi cercetat într-un nou dosar penal, pentru spălare de bani, disjuns din cel în care procurorii Parchetului instanţei supreme l-au trimis în judecată pentru favorizarea lui Nicolae Popa.

UPDATE - Starea lui Vîntu, stabilizată

Starea omului de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a fost stabilizată, după ce, luni dimineaţa, acesta a fost adus la spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti cu probleme cardiace. SOV a suferit, până în prezent, patru operaţii de by-pass la spitalul AKH din Viena, acolo unde a fost operat şi preşedintele Traian Băsescu pentru problemele de coloană.

Sorin Ovidiu vântu are nevoie de o serie de investigaţii complexe, însă, deocamdată, nu se poate pune problema să mergă la clinica austriacă, deoarece omul de afaceri are , de 11 luni, interdicţie de a părăsi ţara-

Citeşte şi:

Vîntu: În 2006 am început un lobby pentru suspendarea lui Băsescu. În 2007 m-am inactivat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel