Sorin Oprescu, la RTV: Vreți să vă spun ce am trăit? M-a reclamat!

Cătălina Burghelea / 05 feb 2019 / 22:45

Sorin Oprescu a povestit, la România TV, despre o întâmplare din trecut, care putea să-l coste meseria de doctor. Medicul chirurg a făcut referire la cazul care a zdruncinat România, cel al medicului fals - Matthew Mode. 

Contactat de România TV, Sorin Oprescu a oferit detalii despre o întâmplare petrecută pe vremea când profesa medicina.

"Vreți să vă spun ce am trăit? Vă spun! A venit la mine un angajat al Ministerului Sănătății, un director din branșă, după trei zile m-au chemat la o comisie de control de la Ministerul Sănătății. S-a întâmplat acum 7-8 ani. M-a reclamat că nu-i dau antibiotic. La care i-am spus că are cancer. Nu se poate! Și mie nu-mi spuneți?

CITEȘTE ȘI Matteo Politi, medic fals. DSP București, precizare privind cod parafă

Dumneata credeți că vă faceți bine cu antibiotice? Nu. Încerc să te fac bine cu ceea ce știu și ceea ce poate colectivul. După aia, și-a luat pălăria, geanta diplomat și s-a dus liniștit în drumul lui de director general. Așa este mentalitatea. Unii habar nu au! Nici nu știu drumul până la sala de operație și sunt șefi. Și îi operează pe părinții dumneavoastră, pe frații voștri. Așa s-a întors societatea asta cu fundul în sus. A intervenit starea de ură... S-a dorit să nu mai existe elite", a spus Sorin Oprescu. 

VEZI ȘI Matthew Mode, medic fals. Răsturnare de situație: plângere făcută de Adina Alberts?