Sorin Mierlea, noul vicepreședinte CNMR

CNMR
CNMR

CNMR anunță că peste 70.000 de români i s-au alăturat în calitate de membri ai Asociației Naționale pentru Protecția Consumatorilor INFOCONS, membră a rețelei International Consumers.

Înființată în anul 2003, pentru a veni în întâmpinarea consumatorilor din România și denumită inițial Asociația Națională pentru Protecția Consumatorilor, INFOCONS reprezintă în acest moment cea mai importantă organizație pentru apărarea drepturilor consumatorilor români având peste 70.000 de membri, 43 de filiale și zeci de birouri de informare în întreaga țară.

INFOCONS beneficiază de recunoaștere internațională, fiind membră internațională a rețelei International Consumers, precum și a nenumărate rețele ce apără drepturile cetățenilor în calitate de consumatori.

”Prin intermediul rețelei extrem de vaste la nivel național, INFOCONS a desfășurat campanii pentru apărarea drepturilor consumatorilor ce au avut un impact major la nivel național. Dintre acestea amintim: “Sunt cetățean European și am drepturi!”; Campania Națională “o9atitudine”; “STOP Contrabandei! Ia atitudine!”; „Accesul la serviciul de urgență pentru persoanele cu dizabilități de auz și/sau vorbire prin SMS la numărul 113”; “Cere bonul fiscal!”;  “Citește eticheta!”; “Închide. Stinge. Reciclează”; “Consumul excesiv de zahăr, sare și grăsimi dăunează grav sănătății”; “Nu contrafacerii”; “Jocurile de noroc în exces creează dependență”; „Campania de Educație Financiar-Bancară, de Educație în Domeniul Asigurărilor”; “Centura de siguranță salvează vieți”; „Numărul de urgență pentru protecția consumatorului 021-9615 și *9615”.

Pe lângă aceste câteva exemple elocvente de campanii naționale cu impact major, INFOCONS  a derulat și importante proiecte naționale și internaționale care au ajuns la majoritatea cetățenilor români din țară și din străinătate, unul dintre acestea fiind și emisiunea “Eu, consumatorul” de la TVR.

Președintele INFOCONS Sorin Mierlea este noul vicepreședinte la nivel național al CNMR, pentru domeniul Protecția Consumatorului.

Sorin Mierlea este un lider de opinie recunoscut cu o implicare activă în dezvoltarea de mecanisme pentru apărarea drepturilor românilor în țară și în străinătate”, se arată într-un comunicat al CNMR.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel