Sorin Grindeanu-Donald Trump, dezvăluiri despre prima întâlnire

Premierul Sorin Grindeanu a dezvăluit că primul contact pe care l-a avut, alături de preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, cu preşedintele Donald Trump şi cu administraţia SUA a fost 'extrem de important' pentru România.

"Important e că am avut împreună cu domnul preşedinte Liviu Dragnea întâlniri. (...) Şi se ştiu amănunte apropo' de întâlnirea noastră cu Donald Trump, şi nu numai, pentru că în acea seară au fost prezenţi şi alţi oameni extrem de importanţi în administraţie sau extrem de importanţi pentru echipa domnului preşedinte Trump, au fost extrem de importanţi în campania electorală. Şi a fost foarte bine (...) pentru noi, şi pentru mine şi pentru preşedintele Camerei Deputaţilor, că am putut intra în contact direct cu oameni care au reprezentat stâlpi pentru preşedintele Trump în campania electorală, o campanie electorală încununată cu succes, şi care încep să se regăsească în administraţia americană.

Acest prim contact pentru noi - indiferent că am fost oficiali sau neoficiali (...), astea sunt lucruri şi nuanţe răutăcioase - este extrem de important, nu pentru persoana fizică Sorin Grindeanu sau Liviu Dragnea, este extrem de important pentru noi, ca şi ţară", a declarat Sorin Grindeanu, duminică, la Antena 3.

Potrivit prim-ministrului Grindeanu, deciziile recente ale preşedintelui SUA, Donald Trump, ar trebui să dea de gândit" şi României.

[citeste si]

"Am ascultat cu foarte mare atenţie discursul domnului preşedinte Trump şi faptul că inclusiv sloganul pe care l-a avut în campanie 'Make America Great Again' şi (...) inclusiv deciziile pe care poate le-aţi văzut în ultima săptămână, care se referă aproape exclusiv la politica internă şi la modul în care încearcă să îşi transpună şi preşedintele Trump în practică programul cu care a câştigat, poate că ne dă de gândit vizavi de ceea ce avem şi noi de făcut în perioada următoare ca ţară, indiferent cine e preşedinte, cine e prim-ministrul.

Eu cred că sunt nişte repere extrem de importante şi nişte piloane de care să ţinem cont. Iar această vizită cred şi ştiu că va fi urmată în perioada următoare şi de alte contacte cu administraţia, cu miniştri, o să vedem lucruri pe care noi, mai ales în Parteneriatul Strategic pe care îl avem cu Statele Unite ale Americii, trebuie să le aprofundăm şi să le trecem la un nivel mai ridicat", a mai afirmat Grindeanu la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel