EXCLUSIV  Sorin Cristian Giuvelea, la conducerea ANAF

Sorin Giuvelea va prelua  conducerea ANAF, potrivit surselor DC News.

Sorin Cristian Giuvelea va fi numit la conducerea ANAF. Acesta a ocupat pentru  perioadă de trei luni de zile funcția de vicepreședinte al instituției, în urma numirii de către fostul premier, Sorin Grindeanu. În pezent, Sorin Giuvelea este la Ministerul Mediului de Afaceri.

Contactat de DC News, Sorin Giuvelea a declarat că "nu poate confirma absolut nimic despre această informație"

De-a lungul carierei profesionale, Sorin Cristian Giuvelea a mai avut atribuţii de coordonare a activităţilor de metodologie şi administrare a veniturilor statului, în funcţia de Director general în cadrul Directiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili (ianuarie - aprilie 2017), precum si la Direcţia generală a finanţelor publice Bucureşti (iunie 2016 - ianuarie 2017). În perioada octombrie 2011 - iunie 2016, a ocupat funcţia de Şef administraţie la DGRFP Bucureşti - Administraţia finanţelor publice sector 5, iar la începutul carierei a deţinut funcţia de inspector la Direcţia Generală de Îndrumare şi Control Fiscal, din cadrul Ministerului Economiei şi Finanţelor.

Sorin Cristian Giuvelea este licenţiat în ştiinţe economice, specializarea Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice - Bucureşti. De asemenea, deţine un Master în Spatiul public european, urmat la SNSPA, un Master în Managementul Informaţiilor de Securitate Naţională, urmat la Academia Naţională de Informaţii şi un Master în Probleme actuale ale Securităţii Naţionale, urmat la Colegiul Naţional de Apărare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel