Sorin Cîmpeanu și Daniel Constantin, SUSPENDAȚI din Pro România. Sancțiuni pentru ceilalți ”trădători”

Victor Ponta FOTO AGERPRES
Victor Ponta FOTO AGERPRES

Pro România i-a sancționat pe cei care au trădat partidul și au votat Guvernul Orban, contrar deciziei anunțate de liderul Victor Ponta. 

”Biroul Executiv al PRO România a decis luni, 4 noiembrie a.c., ca toți deputații care au acționat în afara deciziilor luate în interiorul partidului și au votat pentru învestirea Guvernului Orban să fie revocați din funcțiile de coordonatori județeni și să li se retragă sprijinul politic pentru toate funcțiile pe care le dețin în cadrul Parlamentului.

De asemenea, vicepreședinții și prim-vicepreședinții care sunt în această situație vor fi suspendați din partid.

Integritatea morală este una dintre valorile pe care toți membrii PRO România trebuie să și le însușească, deoarece acest partid a fost gândit ca o alternativă serioasă și credibilă la metehnele vechii clase politice.

Din aceste considerente, decizia de sancționare a celor șapte deputați vine ca o consecință firească a pierderii încrederii cu care au fost învestiți de către toți colegii noștri.

PRO România va rămâne în opoziție și va continua să își respecte electoratul prin susținerea politicilor și valorilor de centru stânga europene.” anunță Pro România, printr-un comunicat de presă. 

Contactat de DCNews, Daniel Constantin nu a dorit să comenteze decizia partidului, afirmând că este invitat de două televiziuni în această seară și că acolo va face toate precizările necesare. 

Șapte parlamentari Pro România au votat Guvernul Orban: Liviu Balint, Mircea Baniaș, Sorin Cîmpeanu, Daniel Constantin, Damian Florea, Emilia Meiroşu şi Georgian Pop.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel