Urmărește emisiunea live


Sorin Babii, candidatură pentru alt mandat

poza cu caracter descriptiv
poza cu caracter descriptiv

Preşedintele Federaţiei Române de Tir, Sorin Babii, a declarat vineri seara, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Iaşi, că intenţionează să candideze pentru un nou mandat.

Babii a declarat jurnaliştilor că speră să obţină un nou mandat, deşi are un contracandidat la şefia Federaţiei Române de Tir în persoana Luciei Mihalache. 'Suntem pe alt gen de tărâm al competiţiei, care sperăm să se desfăşoare sub semnul fair play-ului. Sunt convins că vor fi alegeri corecte şi voi avea un rezultat favorabil. Obiectivul principal este să câştig alegerile. Dacă nu câştig, restul trece în umbră. Am o datorie de a duce la bun sfârşit acel proiect iniţiat în urmă cu patru ani, şi anume complexul de tir sportiv Iosif Sârbu, modernizarea poligonului Tunari (...). Dacă am putea face construcţiile, ar fi minunat. Al doilea obiectiv este acela de a continua pe calea înaltei performanţe, prin pregătirea de sportivi foarte valoroşi la nivelul loturilor olimpice, loturilor naţionale. Avem în momentul de faţă şase sportivi care se detaşează de restul şi sper în două, poate trei calificări la Jocurile Olimpice de la Tokyo', a spus el.

Sorin Babii s-a aflat la Iaşi alături de vicepreşedintele Federaţiei Internaţionale de Tir Sportiv, Luciano Rossi, care candidează la preşedinţia Federaţiei. Cei doi au avut o întrevedere cu preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Maricel Popa, un susţinător al acestui sport. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel