Sore, despre tradițiile de Crăciun din familia sa: ”Îmi doresc să îi creez și eu lui Erin magie”

Artista Sore Mihalache este invitata emisiunii CulTOUR, care se va difuza astăzi de la 17.30 la Happy Channel. Într-o ediție de sărbătoare, Sore vorbește despre amintirile pe care vrea să I le creeze fiicei sale Erin, în vârstă de aproape trei ani.   

Fermecată de sărbătoarea Crăciunului, Sore are multe amintiri frumoase legate de această perioadă a anului, iar de când a devenit mămică își dorește să păstreze cât mai multe din tradițiile de familie.

”Părinții mei au un dar de a înfrumuseța orice! În copilărie, încă de la 1 Decembrie, casa era frumos decorată, iar eu anul acesta am făcut și eu la fel. Crescând cu atâtea amintiri frumoase, îmi doresc să îi creez și eu lui Erin magie. E foarte încântată și așteaptă să vină Moșul, a pregătit poezii și cântece. Acum că o avem și pe Erin, sărbătoarea e și mai fastuoasă, ea desface cadouri trei zile la rând”, a spus Sore la “CulTOUR”, emisiunea prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Telespectatorii pot urmări interviul integral, astăzi, de la ora 17.30, la Happy Channel.

VEZI ȘI:

Ana Baniciu, supersitiții în noaptea de Revelion: Am avut în fiecare an


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel