SORANA CÎRSTEA - VENUS WILLIAMS SCOR REZULTAT Indian Wells

Venus Williams a învins-o pe Sorana Cîrstea în turul doi al turneului Premier Mandatory de la Indian Wells cu scorul 6 - 3, 6 - 4.

Știrea inițială:

SORANA CÎRSTEA - VENUS WILLIAMS SCOR REZULTAT Indian Wells. Sorana Cîrstea și Venus Williams s-au mai întâlnit o singură dată până în prezent. Confruntarea a avut loc în urmă cu opt ani, la Miami. În acel moment, Venus Williams a câștigat în două seturi, cu scorul de 6-4, 6-3.

SORANA CÎRSTEA - VENUS WILLIAMS SCOR REZULTAT Indian Wells. Amintim că Sorana Cîrstea a învins-o pe Monica Niculescu fără drept de apel, cu 6-2, 6-3, într-un duel românesc desfăşurat joi, în prima rundă a turneului de tenis WTA de la Indian Wells (California).

SORANA CÎRSTEA - VENUS WILLIAMS SCOR REZULTAT Indian Wells. Sorana Cîrstea s-a impus într-o oră şi 18 minute. Sorana a condus cu 5-0 în setul al doilea, dar Niculescu a avut un reviriment, a salvat trei mingi de meci, însă în cele din urmă Cîrstea a reuşit să obţină victoria.

[citeste si]

SORANA CÎRSTEA - VENUS WILLIAMS SCOR REZULTAT Indian Wells. Niculescu (30 ani, 71 WTA), venită din calificări, după victorii cu americanca Ann Li şi italianca Roberta Vinci, are acum 5-4 în meciurile directe cu Sorana (27 ani, 35 WTA), remarcabil fiind şi faptul că ele s-au înfruntat şi anul trecut în primul tur la Indian Wells.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel