Sorana Cîrstea, rezultat FINALĂ Tashkent

Tenis
Tenis

Sorana Cîrstea (96 WTA) a pierdut finala turneului de la Tashkent (Uzbekistan), după ce a cedat în fața belgiencei Alison Van Uytvanck (61 WTA), scor 2-6, 6-4, 4-6.

Primul set a conținut game-uri lungi, disputate, însă belgianca a făcut break din debutul jocului și a trecut în avantaj pe tabelă, cu 6-2.

În setul secund, desfășurarea a fost una opusă, Sorana Cîrstea câștigând pe serviciul adversarei la scorul de 2-1 în favoarea sa. Sportiva din Târgoviște a continuat să servească bină și a trimis jocul în decisiv, la capătul unui set în care a salvat trei mingi de break.

Ultimul act a avut un game foarte disputat, la scorul de 1-0 pentru Cîrstea. Sorana a avut șase șanse de a face break și a se desprinde, însă Van Uytvanck le-a anulat pe toate și a beneficiat de un moral excelent pentru final. În game-ul imediat următor, românca a pierdut pe primul serviciu, iar adversara a ajuns ulterior în postura de a servi pentru meci. Cîrstea a salvat patru mingi de meci și a avut șansă de 5-5, însă belgianca a încheiat partida după două ore și 23 de minute, trecându-și în cont al patrulea titlu WTA din carieră, notează Mediafax.

În urma calificării în finală, Cîrstea şi-a asigurat un cec în valoare de 21.400 de dolari şi 180 de puncte. În ierarhia actualizată în timp real, jucătoarea din Târgovişte a urcat pe locul 75, cu 812 puncte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel