Șora, despre lovirea lui Gelu Voican Voiculescu. Ciutacu, reacție: Mihai Șora, apologetul cârjei izbăvitoare. E firesc să-l urască

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu a reacționat la adresa celor care au opinii cu privire la Revoluție, dar și despre Mihai Șora, care s-a pronunțat la adresa lui Gelu Voican Voiculescu, care a fost lovit cu o cârjă în cap în Piața Universității.

'Tot soiul de precupete si de neica nimeni, care acum 30 de ani ori nu se nascusera, ori mergeau in picioare pe sub masa, au opinii despre Revolutie. Bai, catastrofelor, daca nu ar fi existat, spe exemplu, implicarea unora ca Gelu Voican Voiculescu in evenimentul ala istoric, fie el Revolutie sau lovitura de stat, azi erati maxim filatoare la Flamura Rosie sau forjori la 23 August, nu influencerii lu’ peste prajit! Si asteptati pachetul cu portocale si bomboane cubaneze de la sindicat...


P.S. Cat despre blajinul Mihai Sora, apologetul carjei izbavitoare, are si el dreptatea lui. Gelu Voican Voiculescu a participat la simulacrul de proces in urma caruia a fost impuscat Nicolae Ceausescu. Ultimul sef al regimului politic instaurat de alde Ana Pauker si de ostasii ei. E firesc sa-l urasca' a scris Victor Ciutactu, pe pagina sa de Facebook.

Ce a scris Mihai Șora

"Când Justiția e șchioapă, cum să nu apară câte-o cârjă care caută s-o țină dreaptă? Un om cu sânge pe mâini a primit o cârjă-n cap: cârja celor 30 de ani de așteptare exasperată", a scris duminică Mihai Șora.

Amintim faptul că Gelu Voican Voiculescu a venit sâmbătă, în Piața Universității, locul unde mai multe oficialități, între care președintele Klaus Iohannis, au depus coroane de flori, pentru cinstirea eroilor Revoluției, la 30 de ani de sângeroasele evenimente din decembrie 1989. Gelu Voican Voiculescu a decis să depună plângere după ce a fost agresat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel