Sora criminalului de la Caracal: Vrea să-i apere pe alții

Sora lui Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, a acordat un interviu în care povestește despre faptele fratelui său.

"Nu știu dacă a făcut-o- n.r. a ucis fetele, pentru că s-ar putea întâmpla să fi spus că el a făcut-o, ca să-i apere și pe alții sau ca să scape odată să nu mai fie târât de colo până colo. O fi zis: bă, mai bine zic așa și să mă ia, să mă ducă unde or vrea, să mă omoare, să facă ce-or vrea. Că a fost îndemnat, că a făcut cu altcineva și nu vrea să spună, asta e altceva", a declarat sora lui Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, într-un interviu pentru România TV.

Întrebată dacă crede că fratele ei a făcut parte dintr-un grup de trafic de minori, sora criminalului a răspuns: "Da, s-ar putea. L-o fi dus de nas unu și altul și... Au fost îndemnuri, conflicte cu alții și lui probabil îi e teamă să spună că a fost și cu ălă și cu ăla, din cauză că zice: eu scap, ăla intră și pe urmă rămân ceilalți că sunt destui prieteni între ei și mă omoară. Nu știu ce să cred și ce să zic".

Vezi și: Cod galben de inundaţii pe râuri din mai multe judeţe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel