Sophie Turner şi Jessica Chastain prezintă fanilor mexicani noul film din seria 'X-Men'

Visul a sute de mexicani a devenit realitate când s-au aflat marţi faţă în faţă cu îndrăgitele actriţe Sophie Turner şi Jessica Chastain, protagonistele noului film din seria 'X-Men', care va marca totodată sfârşitul acestei saga începută în urmă cu 20 de ani, relatează EFE.

Fluturând postere şi alte gadgeturi, peste 300 de fani au aşteptat cu nerăbdare sosirea actriţei britanice Sophie Turner şi a celei americane Jessica Chastain, eroinele noului 'X-MEN: Dark Phoenix', care va fi lansat în Europa la 7 iunie. Ambele au dat dovadă de mare modestie şi apropiere faţă de fani şi au semnat timp de peste o oră şi jumătate autografe la un centru comercial din Ciudad de México. Fanii care au aşteptat venirea vedetelor mai mult de opt ore s-au arătat încântaţi de întâlnirea cu cele două roşcate.

'Dark Phoenix' este punctul final al acestei saga de mutanţi X-Men care a început în 2000, cu o distribuţie total diferită şi care este pentru prima oară distribuită de Disney. În această versiune a universului Marvel Comics, Jean Grey, personaj interpretat de Turner, este afectată de o energie spaţială care o determină să-şi piardă controlul şi să devină o altă persoană, jucată de Chastain.

A evita ca uriaşa sa putere să-i afecteze pe ceilalţi şi pe ea însăşi va fi noua şi ultima misiune a patrulei de mutanţi creată în 'X-Men: Days of Future Past'. Alături de celebrele actriţe apar nume sonore ca James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Tye Sheridan, Alexandra Shipp, Kodi Smit-McPhee şi Evan Peters, printre alţii. Totuşi Sophie Turner este una din actriţele cele mai cunoscute din generaţia sa, mai ales datorită rolului Sansa interpretat în serialul 'Game of Thrones' şi care i-a lansat cariera la o vârstă fragedă. Spre deliciul fanilor, Fox México, organizator al întâlnirii, a proiectat primele minute ale filmului care au prefaţat o altă serie de evenimente desfăşurate sub egida 'X-Men Day'.

'Dark Phoenix' este cel de-al treilea film al universului Marvel Comics pe care Fox Century îl va lansa în 2019, la două luni după ce 'Avengers: Endgame' a avut un record de încasări, devenind al doilea mare succes de box-office şi depăşind celebrul 'Titanic' (1997).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel