EXCLUSIV  Sondaje europarlamentare 2019. Gabriel Ispas: O ciorbă! Nu ştiu pe cine iau în calcul

Sondaj
Sondaj

Gabriel Ispas, profesor de drept european, decan şi coordonator al Pro România, Sector 4, a acordat un interviu DCNews în cadrul căruia a vorbit despre metodologia sondajelor europene realizate în pre-campania alegerilor, dar și despre câte mandate speră să obțină Pro România.

Referitor la aparentele sondaje, doresc să precizez că acest mecanism prin care se face o medie a sondajelor naționale nu este de natură a scoate un rezultat care să fie cât de cât acceptabil. Metodologia poate fi îmbunătățită. Nu știu pe cine iau în calcul. Nu știm dacă discutăm despre sondaje face-to-face, sondaje telefonice sau cum s-au realizat grupurile din care au fost realizate. Nu sunt sociolog, dar cunosc metodologiile. Sunt atâția parametri, care trebuie urmăriți, încât este foarte greu de a spune că dacă pui totul într-o oală, amestec totul și mi-a ieșit ciorba a spus Gabriel Ispas.

Întrebat despre șansele partidului Pro România la alegerile europarlamentare, enunțate in sondajele europene, Gabriel Ispas a spus că: Noi credem că putem să obținem între 4 și 5 mandate. Aceasta este tendința de la nivel național a spus Gabriel Ispas, în cadrul unui interviu pentru DCNews.

Gabriel Ispas, interviu complet DCNews 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel