SONDAJ USR. Procentele care dau peste cap scorurile date de PNL. Cine intră în turul doi

Sondajul intern al USR răstoarnă sondajul PNL! Procentele diferă frapant și, în aceste condiții, persistă mari semne de întrebare cu privire la sondaje și, pe termen mai lung, cu privire la cine intră în turul al doilea al alegerilor prezidențiale. 

Ultimul sondaj intern al USR arată ce rezultate ar obține la prezidențiale principalii candidați. Astfel, potrivit Digi24, Klaus Iohannis ar lua 40,5%, Viorica Dăncilă ar fi contracandidata din turul doi, cu 21,4%. Aproape se află și Dan Barna cu 19,7%, urmată de Mircea Diaconu cu 7,6%. Un lider USR a spus, la Digi 24, că, pe aceeași metodologie, Dan Barna avea, în urmă cu două săptămâni, 21%. 

Sondajul USR îl contrazice pe Andrei Caramitru care-și liniștea electoratul că intenția de vot pentru Dan Barna este de 25%, dar și recentul sondaj PNL, realizat de IMAS, ale cărui rezultate erau: Klaus Iohannis -45%, Mircea Diaconu-16,6%, Dan Barna 14,2% și Viorica Dăncilă-12,4%.

DCNews a scris că e posibil ca-n sondajul PNL, procentele să fie distorsionate, iar momentul publicării ar putea fi o strategie înainte de moțiunea de cenzură, ca o armă care să bage spaima în parlamentarii PSD. 

Vezi mai mult aici: Prezidențiale 2019, MARI PROBLEME cu sondajul EUROPA FM. Dăncilă, Diaconu și Cumpănașu, RĂSTURNARE de situație

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel