EXCLUSIV  SONDAJ PSD. MARIUS PIELEANU: Scade efectiv încrederea într-un partid doar dacă...

Primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, aspru contestatar al Ordonanțelor date de Guvernul PSD, a lansat pe scena publică cifre șocante despre partid. El a vorbit despre un picaj de 23% în ceea ce privește credibilitatea PSD. 

”Nu avem niciun fel de date astăzi când vorbim care să ne spună că PSD a pierdut semnificativ, e posibil conjunctural să fi pierdut ceva procente dar nu într-un mod radical și, în niciun caz, să-și înjumătățească încrederea, cum văd că se vorbește în ultimele zile. Nu se pune problema. Nu avem deocamdată niciun fel de date care să confirme afirmația lui Chirica. În plus, e puțin probabil, pentru că mulțimea mută e cea a PSD-ului, nu comparăm o presiune socială cu votul efectiv.” a spus sociologul Marius Pieleanu, pentru DCNews

Din experiența sa, directorul Avangarde ne-a spus că ”Scade semnificativ încrederea într-un partid doar dacă are caracter de lungă durată, dacă participarea este în continuare masivă, dacă partidul respectiv face greșeli ireparabile, adică partidul respectiv trebuie să facă mai mult greșeli pentru a scădea semnificativ, dar nu e cazul PSD-ului.”

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel