EXCLUSIV  Sondaj PSD europarlamentare 2019. Carmen Avram: M-am supărat un pic când am auzit - video

Carmen Avram
Carmen Avram

Carmen Avram, cea mai apreciată jurnalistă din România, a decis să intre în politică. Este numărul doi pe lista PSD la alegerile europarlamentare 2019.

În PSD s-au făcut sondaje privind oamenii care se află acum pe lista PSD la alegerile europarlamentare. Invitată la DC News, Carmen Avram a spus că nu a văzut cifrele, dar a auzit niște zvonuri. 

"Nu am văzut sondajele care s-au făcut, dar am auzit niște zvonuri precum că aș sta binișor. Eu mereu găsesc partea goală a paharului. M-am supărat un pic că a existat un procent care nu auzise deloc deloc de mine, ceea ce înseamnă că nu auzise de emisiunea mea, lucru care m-a supărat un pic. Am auzit doar acest zvon, nu am văzut sondajele", a spus Carmen Avram la DC News.

Emisiunea În premieră, campioană la nivel mondial

Jurnaliștii de la În premieră au obţinut, în nenumărate rânduri, medali de aur la competițiile internaționale. Reportajele realizate de Carmen Avram și echipa sa de ziariști au schimbat destine.

În premieră a fost mai întâi visul unor profesioniști de televiziune, care adunaseră multă experiență în presa și care simțeau nevoia să treacă la un nivel superior: jurnalismul în forma cinematografică. Adică informație, plus poveste, plus imagine impecabilă. După aceea, emisiunea a ajuns un etalon pentru presa din România.

Iată răspunsul:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel