Urmărește emisiunea live


Sondaj. Pieleanu: Ce îi afectează pe români: Problemele care zguduie țara

Sociologul Marius Pieleanu, director Avangarde, a prezentat, în exclusivitate pentru emisiunea Punctul de Intâlnire, de la Antena 3, principalele probleme de pe agenda publică a românilor cu drept de vot.

"Prima problemă pe agenda publică a românilor cu drept de vot este corupţia. 54% dintre români au indicat corupţia ca fiind o problemă fundamentală a societăţii româneşti. S-a supraexpus ca temă, altfel nu pot să cred că jumătate dintre români au probleme cu corupţia.

A doua problemă, clasa politică şi conflictul politic. 35% au spus că e o problemă. Locurile de muncă prost plătite pe locul trei. Pe locul patru apare sărăcia. Se autoraportează ca fiind săraci. Îmi ies 17%. Pe locul cinci, avem sănătatea. Înseamnă că se simt sănătoşi. Nu este vorba despre sistem.

Pe locul şase, pesta porcină cu 10% din populaţia României (...) Oamenii aceştia îşi cresc porcul în bătătură şi sunt afectaţi direct. Pe locul şapte, educaţia, cu 10%. Justiţia, la fel, tot cu 10%. Infrastructura este doar 8%. Preţurile mari şi şomajul cu 5%", susține Marius Pieleanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel