Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  SONDAJ înainte de Congres PSD. Oamenii spun cine merită să fie președinte executiv al partidului

Sâmbătă, 29 iunie , de la ora 11.00, are loc Congresul extraordinar al PSD. Social-democrații vor alege președintele, președintele executiv și secretarul general al partidului.

Daniel Suciu, Daniel Florea și Sorin Bota sunt candidații înscriși pentru funcția de președinte executiv. În acest context, DC News a lansat un sondaj cu întrebarea ”Cine merită să fie președinte executiv al partidului?, iar cititorii noștri l-au ales pe Daniel Suciu - 47,6% pe primul loc. Acesta a fost urmat de Eugen Teodorovici - 39,7%, Daniel Florea - 10,7% și Sorin Bota - 2%. În momentul în care am demarat sondajul, Eugen Teodorovici nu se retrăsese din cursă.

(w670) sondaj DC

Candidaturile au fost validate vineri

Comitetul Executiv al PSD a validat, vineri, candidaturile pentru cele trei funcții de conducere în partid. Pentru funcția de președinte al PSD candidează Viorica Dăncilă, Șerban Nicolae, Liviu Pleșoianu și Ecaterina Andronescu.

Daniel Suciu, Daniel Florea și Sorin Bota sunt candidații înscriși pentru funcția de președinte executiv, iar pentru cea de secretar general CEx i-a validat pe Codrin Ștefănescu, Gabriel Petrea, Mihai Fifor, Felix Stroe și Rodica Nassar.

Eugen Teodorovici și-a retras candidatura pentru poziția de președinte executiv. De asemenea, Marius Dunca și-a retras candidatura pentru funcția de secretar general.

Comitetul Executiv a mai decis vineri ca alegerile pentru pozițiile de conducere ale formațiunii să se desfășoare într-un singur tur. Viorica Dăncilă a spus că decizia a fost luată pentru ca nicio funcție să nu facă obiectul unor înțelegeri ulterioare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel