SONDAJ din partidul lui Cioloș. Vlad Voiculescu se laudă c-o bate pe Firea. El sau Nicușor Dan, același lucru

Vlad Voiculescu - PLUS
Vlad Voiculescu - PLUS

Vlad Voiculescu, candidatul PLUS pentru Primăria Capitalei, a prezentat rezultatele unui sondaj reprezentativ în București. 

Sondajul a fost realizat în luna decembrie. Rezultatele nu s-au putut observa în filmarea transmisă live de partidul lui Dacian Cioloș, dar redăm afirmațiile lui Vlad Voiculescu: ”Sondajul ne arată că avem mai mulți lideri cu notorietate ridicată, bineînțeles, top - Gabriela Firea, nu e nimeni care să n-o cunoască. Ce ne arată, de asemenea, sondajul este că în continuare USR-PLUS este pe primul loc în alegerile bucureștenilor.” Luate separat cele două partide, alegătorii alianței USR-PLUS ar avea următoarele preferințe: ”PLUS ar fi la 39%, lista USR la 47%”. 

Vlad Voiculescu și Nicușor Dan, același procent în Capitală

”Ce ne mai spune sondajul este că dacă USR-PLUS ar avea un candidat în persoana lui Vlad Voiculescu, ar câștiga la o distanță semnificativă alegerile în București, dacă ar fi într-un singur tur” a mai spus chiar Vlad Voiculescu. El a mai spus că ar lua 7% peste Gabriela Firea. Dacă ar fi Nicușor Dan candidatul, rezultatul ar fi același, conform sursei citate: 36% candidatul USR-PLUS la 28% Gabriela Firea. 

A mai fost analizată și varianta cu Rareș Bogdan, susținut de PNL. Vlad Voiculescu apreciază că poate electoratul s-a săturat de politicianism: ”Pe mine mă exasperează că se discută doar despre competiția politică mai ales de când a început campania pentru prezidențiale, nu se mai discută despre problemele lor reale. Ce vedem este o mâncătorie între anumiți oameni politici, vedem atacuri în fiecare zi, e ca un show permanent în care oamenii sunt complet pierduți, nevoile oamenilor, realitățile cu care se confruntă bucureștenii sunt undeva departe”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel