SONDAJ AVANGARDE: Ponta vs. Iohannis, scor strâns în turul 2

Ultimul SONDAJ AVANGARDE pentru alegerile prezidențiale arată că premierul Victor Ponta, posibil candidat din partea Alianței PSD-UNPR-PC, și Klaus Iohannis, candidat la președinția PNL și posibil candidat al PDL-PNL la Președinție, s-ar lupta strâns în cursa pentru alegerile prezidențiale. 

Sondajul de opinie, realizat de compania Avangarde, condusă de sociologul Marius Pieleanu, arată opțiunea la vot la prezidențiale în cazul unei confruntări Klaus Iohannis-Victor Ponta, în turul doi. Sondajul a fost prezentat de Radu Tudor, în cadrul emisiunii de la Antena 3, "Punctul de întâlnire".

"Am listat mai multe personalități politice. Cel mai strâns scor pe care ar putea să-l aibă Victor Ponta este cu Klaus Iohannis. Mă așteptam să aibă un scor mai mic Klaus Iohannis. Victor Ponta culege deja voturi din rândul celor nehotărâți", a spus sociologul Marius Pieleanu, într-o intervenție telefonică, la Antena 3.  

Potrivit sondajului Avangarde, Victor Ponta ar obține 56%, iar Klaus Iohannis 44%.

"Iohannis încă nu e un prezidențiabil, nu este nici președintele de partid, nu a trecut nici prin focul confruntărilor", a spus profesorul Cristian Pârvulescu. 

Sondajul a fost realizat pe o mie de respondenți, contactați telefonic, vineri și sâmbătă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel