Sondaj Avangarde. Pieleanu: Vă dau o informație în premieră. Și pe mine m-a șocat

Marius Pieleanu
Marius Pieleanu

Sociologul Marius Pieleanu a oferit o informație, în premieră, depistată în sondajul Avangarde.

Marius Pieleanu a mărturisit că pentru prima dată în Sondajul Avangarde apare faptul că dacă mâine s-ar organiza alegeri prezidențiale, Klaus Iohannis nu ar avea decât voturile PNL.

"Vă dau acum o informație în premieră. Dacă mâine, de pildă, ar avea loc alegeri prezidențiale, în primul tur, Președintele Iohannis nu ar culege decât voturile Partidului Național Liberal. Vă spun în premieră lucrul ăsta. În sondajul Avangarde apare pentru prima oară asta. Nu mai culege și din afara PNL-ului. Cam 28 - 30% procente. Suficiente voturi pentru a se duce în turul doi, dar în turul doi lucrurile se schimbă pentru că nu se mai știe.

Și pe mine m-a șocat chestiunea pentru că nu mă așteptam ca Președintele să își restrângă atât de mult bazinul electoral. Și acum patru ani, în primul rând a avut doar voturile PNL-ului.  Probabil că domnia sa are datele astea înainte de a le consulta și a mutat instrumentele civile pentru că are nevoie de voturi din afara PNL-ului. #rezist își dorește o luptă clară împotriva celor de la PSD și Președintele mută în sensul acesta.", a declarat Marius Pieleanu, în emisiunea lui Lili Ruse la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel