Soluţii naturale pentru a scoate petele de ciocolată

Curățarea petelor de ciocolată este întotdeauna o provocare, mai ales pentru mămici. Nu vă mai faceţi griji. Aveţi nevoie doar de puţină răbdare şi de câteva ingrediente din bucătărie. În scurt timp, hainele preferate vor arăta din nou impecabil. 

Pentru a elimina petele de ciocolată, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să încercați să curăţaţi murdăria cu talc. Aplicaţi direct pe pete cu ajutorul unei cârpe uscate.

Trebuie să încercăm întotdeauna să curățăm petele de ciocolată de pe haine cu produse naturale, care nu afectează țesătura și nu dăunează mediului înconjurător.

Dacă este o pată de ciocolată uscată, încercați să o înmuiați cu o linguriță de săpun lichid diluat într-o ceașcă de apă fierbinte. Lăsați amestecul să acționeze timp de cel puțin o jumătate de oră și continuați cu o spălare normală.

Alte trucuri pentru a scoate petele de ciocolată

Dacă pata de ciocolată este pe o haină de bumbac alb, tratați-o cu o soluție de apă sărată foarte fierbinte și câteva picături de amoniac. 

Dacă ați pătat cu ciocolată articole de îmbrăcăminte din lână, cum ar fi un pulover clasic, folosiţi imediat apă, alcool și câteva picături de lămâie.

Bluza ta preferată de mătase s-a murdărit cu ciocolată? Nu-ţi face griji. Un pahar de apă şi o lingură de amoniac te scapă de probleme. Înmuiați imediat pata de ciocolată cu soluția pe care ați pregătit-o și veți vedea că ciocolata dispare rapid de pe bluza preferată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel