Urmărește emisiunea live


Solskjaer i-a cerut lui Lingard să mai lase Twitter sau Instagram și să-și vadă de fotbal

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Antrenorul norvegian a vorbit despre relația sa cu jucătorul și despre evoluțiile acestuia.

Ole Gunnar Solskjaer a spus că Jesse Lingard era mai bun când nu era un star, făcând referire la timpul petrecut de jucătorul lui United pe rețelele de socializare, conform Daily Mail.

Lingard a recunoscut într-un interviu că s-a temut pentru viitorul său la Manchester United, după ce a postat din greșeală un videoclip în care glumea cu Marcus Rashford și alții, vara trecută.

Lingard, criticat

După incident, internaționalul englez nu a făcut decât să atragă critici din partea fanilor, iar antrenorul săi i-a spus să se mai abțină de la Twitter și Instagram.

Lingard, care nu a mai contribuit la vreun gol în Premier League de mai mult de un an, a avut un start dificil de sezon, dar și-a revenit și a jucat un rol important în meciurile cu Manchester City și Tottenham.

Revenire de formă

„Jesse are suișuri și coborâșuri, am mai spus asta", a spus norvegianul despre elevul său. „Însă, împotriva lui City și Tottenham a demonstrat că ne poate ajuta în meciuri diferite".

„Vrem să revină la înscris și la oferit pase decisive. Nimeni nu aleargă la fel de mult precum el și a fost foarte important pentru jocul de pressing. El este un adevărat caracter, dar nu mai vezi că stă mult pe rețelele de socializare și se întoarce la Jesse pe care îl știam noi".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel