Solomon, către Rareș Bogdan: Ați spus numai inepții. Nu te mai da deșteptul națiunii!

Adrian Solomon - Rareș Bogdan
Adrian Solomon - Rareș Bogdan

Adrian Solomon i-a indicat lui Rareș Bogdan să pună mâna pe carte înainte să acuze PSD. 

Deputatul PSD Adrian Solomon și europarlamentarul PNL Rareș Bogdan au avut un schimb de replici la Antena 3, din cauza pensiilor speciale. 

Adrian Solomon a afirmat că pensiile s-au modificat în 2015 și l-a acuzat pe Rareș Bogdan că e ”iarăși” în eroare. După ce Rareș Bogdan l-a atenționat că el l-a lăsat să vorbească și l-a ascultat cu mare atenție, adică l-a atenționat să nu-l întrerupă, Solomon i-a spus că ”da, dar nu mai spuneți inexactități aici, pentru că aveți un statut aici, sunt reprezentant al românilor în PE”.

”Ați vorbit de un sfert de oră și ați spus numai inepții, trebuie să vă închidă cineva gura odată” a mai afirmat Adrian Solomon. ”Inepții sau nu, noi astăzi suntem câștigătorii alegerilor” a replicat Rareș Bogdan. 

Schimbul de replici a continuat: 

Adrian Solomon: Nu, poate dl. Iohannis e câștigătorul alegerilor, dvs. sunteți cei care ați reușit să puneți mâna pe putere, nu-mi spuneți mie că ați câștigat alegerile. 

Rareș Bogdan: Voi continua să vă administrez bătaie după bătaie electorală și la locale și la parlamentare. 

Adrian Solomon: Administrează-ți matale o bătaie de cap întâi, să te pui să citești toate legile din țara asta. D-le Rareș Bogdan, puneți mâna pe carte, citiți legile din țara asta, vedeți cine le-a inițiat și apoi să ne scoateți nouă vină. 

Rareș Bogdan l-a întrebat dacă susține necesitatea păstrării pensiilor speciale, iar Adrian Solomon a răspuns că nu susține el nicio chestiune, ”nu sunt eu Mafalda, cum nici dumneata nu ești. Nu te mai da deșteptul națiunii că nu-i cazul, vezi-ți de treabă”. El l-a întrebat pe Rareș Bogdan dacă el de la PE e normal să primească pensie speciale, întrebându-l de un Parlament din UE care nu are pensii speciale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel