Sofia Kenin, înainte de finala Australian Open: Este un vis împlinit

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Jucătoarea americană de tenis Sofia Kenin a făcut declarații după ce s-a calificat în finala turneului de tenis Australian Open.

Jucătoarea americană Sofia Kenin a declarat că și-a împlinit un vis după calificarea în finala turneului de tenis Australian Open, după ce a eliminat marea favorită, australianca Ashleigh Barty, cu 7-6 (6), 7-5, conform Agerpres.

Jucătoarea de origine rusă a atins prima ei finală de Grand Slam la 21 ani, după ce în 2019 a câștigat primele ei trei titluri din WTA. Sofia va juca sâmbătă în finală cu spanioloaica Garbine Muguruza, care a eliminat-o pe Simona Halep.

Niciun șoc

„Nu e un șoc, este un vis care s-a împlinit. Am visat mereu la asta. Am jucat conștientă că sunt în semifinale, a fost ceva genial. În primul rând aș vrea să cer scuze fanilor australieni. Știam că ei doreau ca ea (Barty) să câștige și nu a fost ușor pentru ei. Am bătut numărul unu mondial. Știu că lumea nu mi-a acordat prea multă atenție în trecut. A trebuit să-mi fac un nume și am reușit. Acum sunt în centrul atenției și, nu voi minți, asta îmi place. Dar în ultimele două săptămâni telefonul meu a explodat, nu am mai apucat să-mi consult conturile mele pe Instagram, pe Twitter. Îmi place această atenție, mă bucur de fiecare moment", a declarat Kenin după semifinala de joi.

Sofia Kenin a adăugat că eforturile ei au fost răsplătite de o finală de Grand Slam: „Am muncit așa de mult. Am dat totul în antrenamentele mele, pentru condiția mea fizică. Toate eforturile făcute m-au adus aici".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel