Şoferiţă româncă din Germania, la un pas să provoace o tragedie, într-o staţie de autobuz

O româncă de 32 de ani a ajuns pe prima pagină a presei germane, după ce s-a urcat beată la volan şi a făcut praf o staţie de autobuz din Waldkraiburg, regiunea Bavaria Superioară, scrie observator.tv. 

Femeia se afla în maşină cu soţul ei şi cu copilul celor doi. Din fericire, în staţia respectivă nu se afla nicio persoană, astfel că nu au existat victime.

Alcoolemie record 

Conform Wochenblatt Online, femeia a încercat să fugă de la locul accidentului, dar avea o alcoolemie mult prea mare pentru a mai reuşi lucrul acesta.

Imediat, la faţa locului şi-au făcut apariţia un echipaj de poliţie şi două ambulanţe. Pentru că românii au devenit recalcitranţi, oamenii legii au chemat întăriri.

Poliţiştii au vrut să ia femeia pentru a o duce la spital, pentru recoltarea de probe, dar aceasta a început să se agaţe de propriul copil. În cele din urmă, româncei i-a fost recoltat sânge şi a rezultat că, în momentul accidentului, avea o alcoolemie de 1,7 la mie.

Femeia este cercetată acum pentru comiterea mai multor infracţiuni. Culmea este că şi soţul ei, tot român, a rămas fără permis de asemenea pentru a condus deşi era sub influenţa băuturilor alcoolice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel