EXCLUSIV  Șoferii, la un pas de ani grei de pușcărie. Lege-cheie, susținută: Vot masiv

Șoferii sunt vizați de o nouă lege! 

Deputatul și medicul Tudor Ciuhodaru propune modificarea legii pentru șoferi, astfel încât să nu fie tolerat deloc alcoolul la volan. 

"În fiecare oră un șofer băut a fost tras pe dreapta. Vreau toleranţă zero pentru consumul de alcool la volan." spune Tudor Ciuhodaru.

El mai subliniază: "Proiectul pe care l-am depus în Parlament prevede ani grei de puşcărie, fără posibilitatea suspendării sau reducerii pentru cei ce ne ucid în trafic. Un şofer băut din Iaşi ce a curmat 2 vieți a fost condamnat la doar 5 ani și 10 luni de închisoare. Polițiștii au ridicat zeci de permise. Unul din cinci pentru consumul de alcool. Și asta doar în aceste zile de început de an. Până când proiectul meu de lege nu e adoptat nici pe trotuar nu mai suntem în siguranţă."

Vezi mai mult aici: Șoferii, vizați de o nouă lege! Toleranță ZERO, ani grei de pușcărie

DCNews a realizat un sondaj printre cititorii site-ului cu privire la acestă nouă măsură, care este în stadiul de propunere. Foarte mulți cititori DCNews s-au arătat interesați de subiect, manifestându-se prin vot. 

(w670)

Aproape 70.000 de cititori sunt de acord cu toleranța zero la consumul de alcool la volan. Ei reprezintă 85% din voturi. Pe de altă parte, avem și un procent important de cititori, de aproape 15% care nu consideră că este o măsură bună, din contră, este una rea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel