Şofer român, jefuit în Germania. Paguba, peste 250.000 de euro

Un şofer român care transporta marfă de aproape 300.000 de euro cu o camionetă cu prelată a fost jefuit marţi noaptea într-o parcare de lângă Dusseldorf. Hoţii au tăiat prelata şi au desfăcut din ambalaje toată încărcătura, pe care au luatt-o, făcându-se apoi nevăzuţi, informează observator.tv. 

Înainte de asta, însă, după cum povesteşte şoferul, l-au gazat în timp ce dormea, în cabină. Laurenţiu, tânărul şofer originar din Bistriţa a postat fotografii cu camionul tîiat şi şi-a spus povestea pe un grup al şoferilor, pe Facebook.

"Colegi, azi noapte la Dusseldorf mi-au furat marfă de 276 de mii de euro, obiective foto Tamron, 1200 kg, am sunat la poliţie, au venit, au măsurat, făcut poze, dar nu mi-au dat niciun act la mână. Ce ar trebui să fac?", e postarea tânărului.

Apoi, la comentarii, el dă detalii despre jaf. Spune că nu a ştiut ce avea în camion, după încărcare, şi nici valoarea mărfii: "Până dimineaţă, când am verificat pe net cu ce se ocupă firma respectivă, dimineaţă a trebuit să mă interesez, să ştie poliţia ce mi-au furat, mai exact."

La postarea lui Laurenţiu au existat şi comentarii în care era acuzat că e complice la jaf. Tânărul şofer român a răspuns şi acestora: "Colegi, eu când m-am pus la somn erau geamurile la porumbar închise, de dimineaţă nu ştiam de ce îmi este frig şi când m-am uitat era un gemuleţ deschis şi mă usturau nasul şi ochii. Am spus tot la poliţie, mi-au luat şi probe din nas."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel