Șofer prins la volan cu o alcoolemie de 1,92 mg/l

Cea mai mare alcoolemie din acest an, înregistrată în județul Brăila, a fost depistată la un șofer în vârstă de 49 de ani. 

Un bărbat din județul Brăila a fost prins, marți, la volan cu o alcoolemie de 1,92 mg/l în aerul expirat, scrie Mediafax. Potrivit reprezentanților Poliției, este cea mai mare alcoolemie depistată la conducătorii auto din Brăila în acest an.

Bărbatul de 49 de ani din comuna brăileană Mircea Vodă a fost oprit de polițiștii din cadrul Sectiei 4 Poliție Rurală Ianca marți, în jurul orei 16.20. Deoarece mirosea a alcool, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat cea mai mare alcoolemie înregistrată în județ în acest an: 1,92 mg/l.

Cea mai mare alcoolemie

„Șoferul a fost oprit pe un drum din localitate. După ce a fost folosit etilotestul, polițiștii au realizat că bărbatul băuse foarte mult. El avea în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 1,92 mg/l. Este cea mai mare alcoolemie înregistrată în județul Brăila în ultimul timp, cu siguranță în acest an", a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Belciugan.

Șoferul a fost dus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel