Șofer beat, oprit cu focuri de armă de polițiști. Cu ce viteză circula

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Un şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a fost oprit cu focuri de armă de polițisti. Cu ce viteză circula.

Un şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, care circula cu 127 km/h pe DN 64, pe raza comunei Grădinari, care nu a respectat semnalul poliţiştilor rutieri, a fost oprit cu focuri de armă, a informat, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Conform sursei citate, incidentul s-a petrecut în jurul orei 20,00, iar în urma focurilor de avertisment, nu au rezultat victime ori pagube materiale. Şoferul, un bărbat de 42 de ani din Grădinari, a fost depistat cu aparatul radar circulând cu 127 km/h şi nu a respectat semnalul regulamentar de oprire, poliţiştii efectuând trei focuri de avertisment cu arma din dotare, unul în plan vertical şi două în pneuri.

Concentrația de alcool depistată

Poliţiştii au stabilit că acesta nu posedă permis de conducere şi se află sub influenţa băuturilor alcoolice, prezentând o concentraţie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru a i se recolta probe biologice se sânge în vederea stabilirii alcoolemiei şi va fi cercetat sub aspectul sâvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi respectiv sub influenţa alcoolului, a precizat sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel