Socrul Antoniei a fost jefuit de un milion de euro! Gestul hoților l-a scos din minți

Hoții care i-au furat lui Joshua Castellano bani și obiecte în valoare de un milion de euro s-au sucit și nu au mai recunoscut faptele, lucru care l-a scos din minți pe socrul Antoniei.

Dacă în urmă cu doar câteva luni, Joshua era decis să îi ierte pe foştii angajaţi care i-au furat din casă bani şi obiecte în valoare de un milion de euro, cu o condiţie – să i se returneze o parte dintre bunurile sustrase -, acum este decis să schimbe foaia. 

Hoţii s-au sucit şi nu au mai recunoscut faptele, aşa că a fost nevoie ca dosarul să ajungă în faţa judecătorilor, pentru confirmarea începerii procesului.

„Respinge, ca neîntemeiate, cererile şi excepţiile formulate de inculpaţii Barbu Eugen şi Diaconu Gheorghe-Lilian, prin apărători aleşi. Constată competenţa materială şi teritorială a instanţei, legalitatea sesizării cu rechizitoriul nr. 12.334/P/2018 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti privind pe inculpaţii Barbu Eugen şi Diaconu Gheorghe-Lilian, a legalităţii administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii în cauza privind pe inculpatul BARBU EUGEN, cercetat în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la furt calificat şi pe inculpatul DIACONU GHEORGHE-LILIAN, cercetat în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la furt calificat", au decis magistraţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel