ŞOCANT! Un român şi-a ucis mama în Italia

ŞOCANT: un român şi-a ucis mama bolnavă de cancer, în Italia
ŞOCANT: un român şi-a ucis mama bolnavă de cancer, în Italia

Un român în vârstă de 22 de ani și-a ucis, luni, mama  în orașul italian Rovigo. Bărbatul se pare că avea probleme psihice, iar mama lui era bolnavă de cancer.

Victima, Tatiana Lenuta, 49 ani, care avea totuşi un loc de muncă deși suferea de cancer, a fost găsită fără suflare în apartamentul în care locuia împreună cu fiul și soțul său. După primele informații anchetatorii l-au arestat pe Bogdan Ștefan Halapciug, de 22 de ani, fiul femeii, potrivit rovigooggi.it, preluată de Realitatea TV.

Tânărul ar fi avut probleme psihice de ceva timp, după ce a căzut de pe o terasă și s-a lovit la cap, explică membrii familiei, care spun că avea și un anturaj care l-a pus pe drumul cel rău. Tânărul ar mai fi avut și anumite probleme de sănătate, fiind internat recent într-un centru pentru bolnavi psihici "era bolnav, nimic mai mult", a declarat o rudă a sa, care susține că nu a avut episoade violente în trecut și nici nu a fost în atenția autorităților până acum, conform sursei citate.

Din primele cercetări, s-a aflat că la ora trei, noaptea, tatăl său a auzit zgomote ciudate și şi-a văzut fiul care tocmai îşi lovise mama, apoi s-a aşezat pe un scaun unde "se odihnea". Tânărul nu ar fi încercat nici măcar să i se opună tatălui, permițându-i acestuia să lanseze alarma. La fața locului, au sosit imediat ofițerii de poliție, iar investigaţiile au fost preluate ulterior de echipa mobilă.

"Eu sunt Dumnezeu, trebuia să scap de diavol", ar fi spus românul în timpul interogatoriului, au declarat anchetatorii, la o zi după arestare, precizând că tânărul are probleme psihice și a acționat în timpul unei crize.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel