Șocant! Mowgli de Moscova

"Colcăiau gândacii peste tot. Este de neconceput", au povestit cei care au găsit-o pe Mowgli de Moscova, cum a fost numită de presa rusă.

O fată, în vârstă de aproximativ cinci ani a fost salvată de autorități după ce vecinii ei au observat-o la fereastră dezbrăcată având pe cap doar o pălărie și plângând. La momentul descinderii în apartament, polițiștii au fost nevoiți să îmbrace costumul de protecție chimică pentru siguranța lor. Micuța avea la gât un colier care s-a încastrat în carne. Fata scoate doar niște sunete și nu este sociabilă. Era atât de însetată și înfometată încât a băut doi litri de apă pe nerăsuflate din sticla oferită de un polițist, transmite The Sun.

Copilul neglijat pe jumătate gol, a fost numit Lyubov (n. red. - dragoste)  - a fost găsit deshidratat și bolnav, după ce mama ei, Irina Garashchenko, de 47 de ani, a fost raportată "dispărută de zile" de la apartamentul ei din Moscova. Polițiștii șocați când au descoperit-o în mijlocul unor grămezi de gunoaie murdare infestate cu gandaci.

 (w670)

Anchetatorii cred că Lyubov suferă de "semne pronunțate de anorexie". Un vecin care a intrat în apartament după ce a chemat poliția din cauza plânsului disperat al fetei a spus: "Am aproape leșinat la mizeria din apartament și a mirosului". 

Vecinii au spus că acum cinci ani mama a adus copilul acasă, dar mai târziu a afirmat că cea mică a plecat să locuiască împreună cu o bunică. Soțul ei a fost deportat în Ucraina. Mass-media de la Moscova a spus că este posibil ca fetița să nu fi văzut lumea din afară niciodată.

vezi și: Groapa de gunoi, o bombă cu ceas în Sectorul 1. Tudorache: Sunt hotărât! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel