Șoc pentru Cătălin Scărlătescu, la "Chefi la cuțite"

Cătălin Scărlătescu
Cătălin Scărlătescu

Chef Cătălin Scărlătescu a trecut prin momente grele aseară, în emisiunea "Chefi la cuțite".

Cătălin Scărlătescu a avut parte în emisiunea de aseară de cel mai mare șoc, după ce încă un concurent din echipa lui a fost eliminat.

Alexandra Ștefănescu a fost eliminată aseară din competiția "Chefi la cuțite", după ce farfuria ei a obținut doar 5 puncte și astfel, și-a lăsat echipa în doar trei oameni.

"Cred că în toate cele șapte sezoane, șase plus jumătate din ăsta, nu-mi aduc aminte să mă fi simțit în halul ăsta de umilit. Mă simt umilit pentru că nu au vrut ei să muncească, n-au vrut să facă parte din echipa asta. Mă simt ciudat și pentru faptul că am ales o echipă veselă și frumoasă, care s-a dovedit a nu fi veselă și a nu fi frumoasă deloc. E clar greșeala mea, total", a spus Cătălin Scărlătescu.

"Niciodată, de când sunt eu în concursul ăsta n-am fost atât de dezamăgit cum am fost astăzi. Chiar și atunci când am pierdut finala, nu am fost atât de dezamăgit. Astăzi a fost cred că cea mai mare finală a vieții mele, pierdută. Nu pot să rămân cu trei. Bontea 7, Dumitrescu 6, iar eu trei", a mai spus el.

"Îl înțeleg pe Cătălin, e foarte supărat, a rămas în trei oameni și va fi foarte, foarte greu. Nici măcar nu a mai intrat în bucătărie", a spus Chef Bontea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel