Șobolani într-un supermarket din Capitală. Adrian Moraru, consilier PNL, o face praf pe Clotilde Armand: Chiar trebuie să dăm foc la țară ca să ne arate că lupta cu “mafia”?”

Șobolani într-un supermarket din Capitală. Conilsier PNL, critici pentru USR / Foto: Facebook
Șobolani într-un supermarket din Capitală. Conilsier PNL, critici pentru USR / Foto: Facebook

Imagini șocante au apărut astăzi în spațiul public. Șobolanii au ajuns să mânânce covrigi într-un supermarket din Sectorul 1 al Capitalei.

Adrian Moraru, consilier general din Primăria Capitalei, a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie șocantă. Din cauza gunoaielor din Sectorul 1, șobolanii au ajuns să mănânce covrigi în magazine. Cei doi șobolani au fost surprinși la raftul cu produse de patiserie al unui supermarket din zona 1 Mai, Sectorul 1. Imaginea a devenit în scurt timp virală și a fost distribuită de către mai mulți oameni revoltați de faptul că neînțelegerile dintre primarul Clotilde Armand și firma de salubrizare au dus să se ajungă până aici. 

El lansează acuzații grave la adresa USR-PLUS, susținând că scandalul salubrizării își produce acum efectele, iar cetățenii nu mai pot accepta această situație. Responsabilitatea autorităților este aceea de rezolva problema gunoaielor, pentru a-i proteja pe bucureșteni, susține acesta.

”Șobolani în magazine. În sectorul 1. În CAPITALA CAPITALEI!!!! Romprest NU este un operator pe care să îl dorești. Însă nu așa se soluționează conflictul cu ei. Cu toate astea PÂNĂ UNDE acceptăm să ne ducă în mizerie și boli USR Sector 1? Chiar trebuie să dăm foc la țară ca să ne arate ei că lupta cu “mafia”?”, a scris consilierul general pe  pagina sa de Facebook.

Revolta locuitorilor din Sectorul 1 al Capitalei

Aceeași fotografie a fost postată pe Facebook și de către alți locuitori ai Sectorului 1 al Capitalei.

"Șobolani la ofertă: iei un covrig, primești doi șobolani. Poftă bună!", scria, printre altele, un locuitor al Capitalei care a postat imaginea. 

Fotografia a fost preluată și de Tudor-Tim Ionescu pe pagina sa de Facebook. Fostul viceprimar al Capitalei a menționat: "Covrigi și șobolani, meniul cetățenilor din #Sector1."

Totul se întâmplă în contextul în care conflictul dintre Clotilde Armand și firma de salubrizare continuă, iar Prefectura Capitalei a refuzat să-și dea acordul pentru instituirea stării de alertă în Sectorul 1 din cauza problemei salubrizării, deoarece autorităţile responsabile în domeniul sanitar şi de mediu nu consideră că ameninţarea este “suficient de gravă” la adresa locuitorilor pentru a se lua măsuri “excepţionale”.

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a declarat ieri, 15 iunie, că nu-şi doreşte să ajungă în situaţia de a trebui să ia măsuri de urgenţă în scandalul gunoaielor din Sectorul 1, dar că "acumularea necontrolată de gunoaie poate să ducă acolo". Totuși, Alin Stoica nu a explicat la ce fel de măsuri de urgență se referă.

VEZI ȘI: Dragoș Preda (PNL), mesaj pentru Clotilde Armand: Serviciul de salubritate este un serviciu vital pentru cetățeni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel