Soacra Andreei Bălan, victima violenței domestice. George Burcea, mesaj emoționant

Soțul Andreei Bălan, George Burcea a lansat o campanie împotriva violenței domestice. Mama sa și el au fost victime ale violenței domestice. Iată povestea și mesajul lui emoționant.

"Sunt de-al vostru mai mult decat v-ati imagina. Si stiti de ce? Pentru ca si eu am crescut intr-un mediu in care violenta domestica era la ordinea zilei. Abuzurile psihice si fizice faceau parte din rutina. Stiu ca nu sunt singurul, stiu ca din pacate sunt prea multi ca mine, fie ei adulti sau copii acum. Din pacate suntem atat de multi la nivel mondial incat nu exista un numar exact care sa ne reprezinte", a scris George Burcea, soțul Andreei Bălan, pe Instagram. 

"Am decis să lupt". Cum va face asta soțul Andreei Bălan

"Toti vorbesc despre violenta domestica, dar multi care traiesc cu ea ajung sa o proiecteze ca normalul lor si nu o mai pot defini. Cu atat mai mult sa ii vada si consecintele. Voi le stiti? Fie ca le stiti sau nu, doriti sa va alaturati cauzei mele?

Am decis sa lupt impotriva violentei domestice prin diverse mijloace, insa lupta nu e de ajuns. Trebuie sa ne educam in aceasta directie pentru a o combate. Cum facem asta? Facem o carte despre mama mea, eroul ridicat din violenta domestica, un film despre ea la al carui scenariu lucrez deja si o campanie ampla!", a adăugat el. 

Povestea mamei sale, detaliată printr-un video. Vezi și tu imaginile

Povestea mamei lui George este dezvoltată prin intermediul unui video, al cărei protagonistă este actrița Monica Davidescu. 

„Numele meu este George Burcea. Sunt actor la Teatrul Național București, producător independent și membru al Asociației Goldstone, fondată de curând. Am decis să scriu un roman bazat pe povestea de viață a mamei mele. De ce? Pentru că este dureros. Și șocant. Și foarte multe femei se vor regăsi. Viața mamei mele nu a fost un basm. Ceea ce face această poveste specială e că ea nu a renunțat și a luptat pentru copiii ei. Și asta o face o eroină.

Cu ajutorul Asociației Goldstone, am lansat o strângere de fonduri pentru a susține acest proiect. Obiectivul nostru este de a transforma romanul într-un film. Cred cu tărie că acest proiect va avea un rol important în a schimba percepția oamenilor cu privire la violența domestică. Vrem să ajutăm victimele să aibă o nouă viață. Alături de aceste două proiecte, pregătim lansarea mai multor campanii pentru a atrage atenția asupra violenței domestice", a mai scris George, pe Instagram.

 
 
 
View this post on Instagram

Sunt de-al vostru mai mult decat v-ati imagina. Si stiti de ce? Pentru ca si eu am crescut intr-un mediu in care violenta domestica era la ordinea zilei. Abuzurile psihice si fizice faceau parte din rutina. Stiu ca nu sunt singurul, stiu ca din pacate sunt prea multi ca mine, fie ei adulti sau copii acum. Din pacate suntem atat de multi la nivel mondial incat nu exista un numar exact care sa ne reprezinte. Toti vorbesc despre violenta domestica, dar multi care traiesc cu ea ajung sa o proiecteze ca normalul lor si nu o mai pot defini. Cu atat mai mult sa ii vada si consecintele. Voi le stiti? Fie ca le stiti sau nu, doriti sa va alaturati cauzei mele? Am decis sa lupt impotriva violentei domestice prin diverse mijloace, insa lupta nu e de ajuns. Trebuie sa ne educam in aceasta directie pentru a o combate. Cum facem asta? Facem o carte despre mama mea, eroul ridicat din violenta domestica, un film despre ea la al carui scenariu lucrez deja si o campanie ampla! Sustine si tu campania si ajuta la educarea populatiei! Da click pe linkul de mai jos si da-l mai departe celor ce au nevoie sa il vada si nu numai, iar sustinerea ta va fi rasplatita cu un tricou care imi va purta mesajul! Multumesc, eroilor! Spor la educare si la vindecare! Link in Bio???? https://www.bonfire.com/stopdomesicviolence/ @fristei @mateisopterean_dp @theothorn @monica_davidescu_ @di.radulescu @__ionut__ @liviubrasoveanu @blcmedia

A post shared by GEORGE BURCEA (@george_burcea) onJan 11, 2020 at 9:25pm PST

 
 
 
View this post on Instagram

Link in Bio ???? My name is George Burcea. I'm an actor at the National Theatre of Bucharest, an independent producer, and a member of the newly founded Goldstone Association. I've decided to write a novel based on my mother's life story. Why? 'Cause it's painful. And shocking. And many women will find themselves in it. My mother's life wasn't a fairy tale. Not at all. Some might think it was a living hell. What makes this story so special is that she never gave up and fought for herself and for her children. And that makes her a hero. Through Goldstone Association, I've launched a fundraiser to finance this project. Our goal is to turn the novel into a feature film. I strongly believe this project will play an important part in changing everyone's perception about the domestic violence. Moreover, we wanna help the victims start a new life. Along with these 2 projects, we're preparing to launch several other campaigns to raise awareness about domestic violence and fight against it. Thank you and wish you all the best!

A post shared by GEORGE BURCEA (@george_burcea) onJan 12, 2020 at 9:45am PST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel