Soțul ministrului Carmen Dan a murit. Laura Nureldin, revoltată

Laura Nureldin
Laura Nureldin

Laura Nureldin, realizator la Antena 3, a fost revoltată de modul în care unii internauți au ajuns să se bucure de moartea soțului ministrului Carmen Dan și a postat pe Facebook un mesaj care, nici el, nu a fost lipsit de comentarii acide. 

Jurnalista Antenei 3 a considerat că trebuie să reacționeze după ce comentariile unor români care amestecau politicul cu evenimentul personal tragic petrecut în familia ministrului de interne Carmen Dan.

"Moartea unui om - mai ales a unui om pe care nu-l cunoști și care nu ți-a făcut niciun rău, dar moartea unui om în general - poate să te întristeze sau, în cel mai rău caz, să-ți fie indiferentă. Dar să te bucuri, tu, umanoidule, de moartea cuiva, sau chiar să i-o dorești... Asta te aruncă jos de tot pe treapta evoluției. Undeva sub euglena verde", a scris jurnalista pe Facebook. 

În ciuda notei impersonale a mesajului, jignirile n-au întârziat să apară și Laura Nureldin a trebuit să faca în mai multe rânduri apel la calm, pentru a potoli spiritele încinse.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel