Soția primarului anchetat de Bucurică, HĂRȚUITĂ de procuror: În Oravița, prea multe femei tac

Foto: Libertatea.ro
Foto: Libertatea.ro

Soția primarului din Oravița anchetat de către George Bucurică a mărturisit ce i-a propus procurorul. 

George Bucurică a întrebat-o pe soția primarului de la acea vreme, acum fostă soție, dacă patul soțului său este... liber. 

Iată ce a spus fosta soție a primarului, pentru Antena 3: ”Totul a început după ce a câștigat fostul meu soț primul mandat la Primăria Oravița. Cu un grup de prieteni de-ai mei ieșeam tot timpul la tenis de câmp și venea și el. De acolo a început tot. Mi-a spus că nu înțelege de ce am divorțat pentru că sunt o persoană frumoasă, atrăgătoare, apoi cu mesajele de pe Facebook. De câte ori am fost la un restaurant, a fost și el, venea lângă mine, să vorbească, să danseze, profita de orice apropiere ca să pună mâna pe mine. Totul a degenerat, a început să propună să ne întâlnim, i-am zis dacă vrea să ne întâlnim la un loc public, la un restaurant și a zis că e de preferat la el în birou și... a fost urât. Nu ne-am întâlnit niciodată doar noi doi. (...) Multora le este frică de el în oraș. La cum se comportă, eu zic că da (procurorul s-a întors împotriva primarului pentru că soția acestuia l-a refuzat, n.r.). (...) A fost discuția să mergem la o cafea, într-un loc public. El a zis că mai bine să mergem la Costel, în patul lui.”

(w670)

Aceasta a mai adăugat că ”În Oravița, prea multe femei tac din cauza lui, deci prea multe, nu mi se pare normal că dacă ești o persoană publică, cu putere, să-ți permiți să abuzezi de orice femeie mult mai slabă”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel