Smiley și Gina Pistol, sărbători de vis. Imagini inedite cu cei doi

Smiley și Gina Pistol au petrecul împreună de sărbători, într-un decor de poveste. Iată ce mesaje le-au transmis cei doi fanilor. 

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai iubite cupluri de la noi, dar cu toate acestea, o păstrează discretă de presă și de ochii lumii.

Cei doi au recunoscut de curând că formează oficial un cuplu, chiar dacă fanii au bănuit cu mult timp înainte. Atunci când au făcut anunțul oficial, artistul a explicat de ce și-a dorit să țină relația departe de camere, iar motivul este chiar iubita sa.

„Eu și Gina cumva cred că ne-am plăcut tot timpul, ne știm de multă vreme, ne-am intersectat în diverse ocazii și mereu ne-am plăcut, iar la un moment dat ne-am plăcut mai mult. Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep și își dau cu părerea", a declarat Smiley pentru Revista Unica.

Unde au petrecut cei doi sărbătorile

După ce a ajuns acasă de la filmările din Filipine, pentru emisiunea "Asia Express", Gina a preferat să-și petreacă sărbătorile în liniște, alături de Smiley și de prietenii și colegii de la HaHaHa Production. 

Locația aleasă a fost una de vis, exact ca în povești, perfectă pentru iarnă și pentru sărbători. Aceștia au petrecut la Predeal și nu au ezitat să le arate fanilor și urmăritorilor de pe conturile de Instagram cât de fericiti sunt. Aceștia s-au bucurat ca niște copii și s-au pozat în zăpada mare și albă.  

Urările celor doi artiști pentru Anul Nou

"Anul care vine să vă prindă bucuroși, să treacă fără obstacole și să vă ajute să vă țineți de promisiuni, mai ales de cele pe care vi le faceți vouă! Vă mulțumesc pentru cel mai bun an, pentru că-mi sunteți aproape și pentru că-mi dați mai mult curaj!", a scris Smiley. 

"Să ne pregătim de petrecere! Dragii mei, vă doresc să aveți un an magic. Un an în care să zâmbiți mai des și să vă bucurați de prezența celor dragi. Vă doresc să fiți sănătoși și voiosi. Vă îmbrățișez", a scris și Gina Pistol într-o postare pe Instagram.

 
 
 
View this post on Instagram

Bucurie de iarna! @hahaha_production

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul) onDec 29, 2019 at 3:17am PST

 
 
 
View this post on Instagram

foto @blejandanielph

A post shared by GinaPistol (@ginapistol) onDec 28, 2019 at 4:22am PST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel