Smiley și Gina Pistol s-au despărțit? Andrei Ciobanu îi dă de gol

Smiley și Gina Pistol au evitat să-și confirme public relația, dar se pare că au și motive întemeiate să nu o mai facă. Ei s-ar fi despărțit discret, dar soarta i-a readus împreună la filmările peliculei „Oh Ramona”. Informația este dată din culise chiar de Andrei Ciobanu, autorul cărții după care a fost scris scenariul filmului.

Invitat în emisiunea „Prietenii de la 11” (Antena 1), Andrei Ciobanu a vorbit despre filmul „Oh Ramona”, lansat chiar de Valentines Day, și a dat „din casă” o informație în premieră. Fanii lui Smiley erau fericiți că artistul își confirmă în sfârșit relația cu Gina Pistol jucând în acest film, însă adevărul ar putea fi exact invers. Potrivit lui Andrei Ciobanu, „două vedete din distribuție” au fost împreună când au dat probele, însă până la filmări relația lor s-ar fi destrămat.

Smiley și Gina Pistol au filmat separat pentru „Oh Ramona”

Întrebat despre ce nu a spus până acum din culisele filmărilor la „Oh Ramona”, Andrei Ciobanu a declarat: „Două vedete din distribuție, ale căror nume nu vreau să le dau, au fost împreună, s-au despărțit și s-au reîntâlnit cu ocazia fimărilor. Când au dat probele video, s-au folosit unul de altul, apoi s-au despărțit. Între timp au luat amândoi probele și s-au reîntâlnit la filmări”. Situația se potrivește perfect pentru Smiley și Gina Pistol, despre care presa a tot speculat că ar trăi o poveste de dragoste. Cei care vor urmări „Oh Ramona” trebuie să știe că Smiley și Gina nu au jucat în nicio scenă împreună în film.

La premiera filmului „Oh Ramona” din seara de Valentines Day, la CinemaPRO, a fost prezent doar Smiley. Gina Pistol, gazda reality-show-ului „Asia Express”, filmat în India și Sri Lanka, a fost absentă motivat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel