Slujbă de comemorare la 14 ani de la prăbușirea echipajului SMURD Iași

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

O slujbă de comemorare a avut loc la troița de la aeroportul lângă care au murit cei patru membri ai echipajului SMURD Iași.

Membrii echipajului SMURD Iași care s-a prăbușit în 2006 în apropierea Aeroportului Iași au fost comemorați la troița de la aeroport, conform Mediafax. „Își continuă zborul nu cu aripi de oțel, ci cu aripi de îngeri", a spus comandantul Unității Speciale de Aviație Iași.

Cei patru membri ai echipajului de pe elicopterul SMURD, prăbușit pe 9 ianuarie 2006 au fost comemorați joi. La fel ca în fiecare an, la troița ridicată în memoria lor a fost făcută o slujbă de pomenire.

Un omagiu eroilor

„Acum ne aducem aminte cu pioșenie de jertfa celor care au căzut în anul 2006 și bineînțeles recunoaștem jertfa lor deosebită în slujba semenilor. Ne dorim cu toții ca amintirea lor să rămână veșnic vie și ne vom aduce de fiecare dată aminte de acest sacrificiu suprem pe care ei l-au făcut în împlinirea datoriei pe care o au zi de zi", a spus Marian Grigoraș, prefectul județului Iași.

„Am reușit împreună să aducem un omagiu eroilor noștri, acei eroi care au făcut sacrificiul suprem pentru semenii lor și care acum zboară și îmi place mult să cred că își continuă zborul nu cu aripi de oțel, ci cu aripi de îngeri", a declarat, la rândul său, cdor. Ionuț Șonea, comandantul Unității Speciale de Aviație Iași.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel