Slavia Praga - CFR Cluj 1-0, SCOR FINAL. CFR CLUJ va juca în grupele Europa League

Slavia Praga - CFR Cluj | Dan Petrescu: Singurul lucru de care îmi pare rău...
Slavia Praga - CFR Cluj | Dan Petrescu: Singurul lucru de care îmi pare rău...

CFR Cluj a pierdut calificarea în grupele Champions League, după înfrângerea de la Praga, cu 1-0, contra Slaviei. Echipa lui Nicuşor Stanciu merge, astfel, în grupele Ligii Campionilor, în timp ce băieţii lui Dan Petrescu se vor duela cu echipele din Europa League. 

Min 90: S-a terminat meciul. 1-0 pentru Slavia Praga. 

Min 66: Un gol superb după un joc bun de echipă! Jan Boril (Slavia Praga) preia o pasă perfectă şi trimite un şut excelent scund în interiorul porţii pe partea dreaptă. Portarul nu poate să facă absolut nimic.

Min 46: A început repriza secundă 

Min 45: Este pauză la Praga. Scorul este 0 - 0

Min 37: Tomas Soucek (Slavia Praga) trimite cu capul din apropiere puțin pe lângă bara stângă după o centrare. Trebuia să marcheze! Mingea a ieşit de pe teren şi este un aut de poartă pentru CFR Cluj.

Min 28: Lukas Masopust (Slavia Praga) ajunge la o pasă bună la marginea careului și șutează din prima dar mingea trece peste.

Min 16: O centrare e trimisă spre Ciprian Ioan Deac (CFR Cluj) la marginea careului de 6 metri. Acesta ajunge la minge dar lovitura sa de cap trece puțin pe lângă bara dreaptă. Mingea iese în afara terenuluii şi Slavia Praga are un aut de poartă.

Min 11: Mihai Bordeianu (CFR Cluj) trimite un şut bun dintr-o lovitură liberă de la o distanţă promiţătoare. Şutul său este direcţionat în partea dreaptă a porţii dar este blocat de Ondrej Kolar, care reuşeşte o intervenție bună!

Min 4: Nicolae Stanciu (Slavia Praga) preia o pasă precisă trimisă în spatele fundaşilor şi trimite un şut frumos de la o distanţă promiţătoare. Giedrius Arlauskis are o vizibilitate bună şi blochează încercarea, direcţionată spre mijlocul porţii.

Min 1: A început meciul

Dan Petrescu a prefațat partida de diseară. "Suntem realiști, înțelegem că Slavia Praga este favorită, mai ales că în meciul tur nu am reușit să marcăm și să facem măcar un egal. Dacă suntem aici, vrem să ne calificăm", a declarat tehnicianul.

"M-aș bucura să țină toți românii cu CFR. Nu știu dacă o să fie așa! Dar, pentru noi, pentru țară noastră, pentru fotbalul nostru, ar fi important ca CFR să se califice și să facă puncte în Europa. Reprezentăm țara și trebuie să dăm totul!", a completat Mario Camora, căpitanul echipei ardelene.

Echipele probabile:

Slavia: Kolar - Coufal, Hovorka, Kudela, Boril - Soucek, Traore - Masopust, Stanciu, Olayinka - Van Buren 
Antrenor: Jindrich Trpisovski

CFR Cluj: Arlauskis - Susic, Mureșan, Burcă, Camora - L. Aurelio, Bordeianu, Djokovici - Deac, Rondon, Omrani
Antrenor: Dan Petrescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel