Slavia Praga - Barcelona 1-2. Messi și Suarez au surclasat neînfricarea cehilor

Neagoe Narcis-Florentin / 24 oct 2019 / 12:02
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Catalanii au fost norocoși să plece cu 3 puncte din Cehia.

Barcelona a reușit să facă față unei Slavia Praga dezlănțuite. Lionel Messi a deschis scorul în minutul 3, dar echipa sa a suferit pe tot parcursul meciului.

Conform Marca, Slavia Praga nu este doar o altă echipă de serviciu, cehii eliminând Sevilla din Europa League anul trecut. Praghezii au continuat de atunci cu performanțe surprinzătoare în fața echipelor mult mai bine cotate, precum un egal pe Meazza San Siro.

Cehii, un adversar veritabil

 

 

Tehnicianul Ernesto Valverde a fost conștient de pericol, așa că și-a aruncat în luptă cei mai puternici jucători. În atac, spaniolul a mizat pe noul trio, MSG: Messi, Suarez și Griezmann.

Messi a început în forță, reușind să aducă Barcelona în avantaj în minutul 3. Însă, Slavia Praga nu a cedat, creându-și ocazii importante la poarta lui Ter Stegen. Portarul german a făcut față cu brio nenumăratelor șuturi pe care praghezii le-au expediat.

După pauză, Slavia a egalat, iar stadionul a revenit la viață. Cu toate acestea, Suarez a forțat un autogol și a stabilit scorul final la puțin timp după ce tabela arăta 1-1.