Slatina: Accident mortal cu căruța

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Un bărbat de 40 de ani din localitatea Comani a decedat sâmbătă seara după ce căruţa cu care se deplasa a fost lovită de o maşină şi în urma impactului acesta a fost proiectat, prin parbriz, în autoturism, care a lovit un copac de pe marginea drumului. 

Potrivit ISU Olt, la faţa locului s-au deplasat echipajele SMURD Slatina şi Stoeneşti, cu o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare de la Detaşamentul Caracal şi un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă. În momentul sosirii echipajelor, bărbatul care se aflase în căruţă a fost găsit în autoturism, încarcerat, cu leziuni incompatibile cu viaţa. 

"Accidentul s-a produs în satul Comani, unde un autoturism condus de un bărbat de 50 de ani, care mergea de la Mărunţei la Drăgăneşti, a lovit o căruţă în care, alături de bărbatul de 40 de ani, se mai aflau alte trei persoane - o minoră, în vârstă de 4 ani, care în urma accidentului a suferit un traumatism craniocerebral, mama acesteia, în vârsta de 36 de ani, şi un bărbat, în vârstă de 55 de ani, ambii cu politraumatisme, toate cele trei victime fiind transportate la spital. Toate cele trei victime, cu domiciliul în comuna Mărunţei, au fost transportate la UPU Slatina", a precizat ISU Olt. 

Şoferul autoturismului, în vârstă de 50 de ani, a fost asistat la locul intervenţiei şi a refuzat transportul la spital. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel