Slăbit spectaculos vs. eșec. Respectă un lucru și totul se va schimba

Dietă
Dietă

O cură de slăbire poate deveni frustrantă.

„Funcționăm de obicei după legea totul sau nimic, mai ales când vine vorba de cura de slăbire. Suntem dispuși să respectăm diete stricte, care ne promit un slăbit spectaculos. Și chiar funcționează. Problema este că, la prima greșeală, la prima zi proastă în care nu am reușit să rămânem în grafic, abandonăm. Considerăm că, dacă nu am respectat TOTUL, nu o să mai funcționeze NIMIC. Această rigiditate, acest extremism este principalul vinovat pentru eșec. În loc să considerăm episodul respectiv ca pe o excepție și să mergem mai departe, să continuăm drumul, să câștigăm lupta cu kilogramele în plus, lăsăm totul baltă - ne întoarcem la obiceiuri le proaste și la dezordinea dinainte de dietă", a scris, miercuri seară, nutriționistul Mihaela Bilic pe contul de Facebook.

Funcționând după „totul sau nimic", continuă nutriționistul, „nu reușim să progresăm, să dobândim obiceiuri noi, să ieșim pentru totdeauna din cercul vicios al curelor de slăbire".

Ulterior, a propus o schimbare: „încetați să abandonați totul doar pentru că ați făcut o greșeală. Ridicați-vă, asumați-vă episodul respectiv și mergeți mai departe. Nu contează micile eșecuri, rezultatul final înseamnă mai mult de atât. Gata cu legea "totul sau nimic", orice greșeală este o excepție. Ceea ce contează e că în 80% din timp sunteți serioși, responsabil, echilibrați și foarte ambițioși."

La final, a publicat și o variantă de meniu pentru o zi:

- fasole bătută cu crocant de ridichi, țelină și morcov

- omletă cu telemea, pâine prăjită și salată de roșii cherry

- pilaf cu ciuperci și salată de sfeclă cu mult hrean.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel