EXCLUSIV  DIETĂ 3S Carmen Brumă: Se vinde în sute de mii de exemplare

Programul de slăbit "3S", creat și vândut de Carmen Brumă, s-a dovedit a fi un real succes. Iar rezultatul poate fi privit din două perspective: a fost vândut în peste 500 de mii de exemplare, iar oamenii mulţumiţi au început să scrie în mediul online în ce constă, ce reguli trebuie respectate şi ce se mănâncă. 

Se ştie că informaţia se propagă uşor pe internet, iar când vine vorba de diete cu atât mai mult. Se rostogoleşte ca un bulgăre, iar de multe ori fie informaţia este preluată greşit, fără rea-voinţă, ajungând la oamenii care au nevoie de ea într-o formă finală mult distorsionată. Aşa s-a întâmplat şi cu programul de slăbit creat de Carmen Brumă, după ce o parte din reţetă a apărut pe internet. Dieta este prezentată ca fiind una scurtă, de doar 6 zile, timp în care vei slăbi până la 4 kilograme. În realitate, este vorba despre o parte a programului de slăbit.

În exclusivitate pentru DCNews, Carmen Brumă a ţinut să facă mai multe precizări referitoare la acest fapt neplăcut:

"Aceasta dietă nu este ţinută şi recomandată de Carmen Brumă, ci este dieta mea, creaţia mea, înregistrată la OSIM, eu vând această reţetă. A fost lansată în 2013 şi a fost un bestseller. Se vinde de atunci în sute de mii de exemplare. Nu e doar un regim alimentar, ci şi un program de antrenamente. Este un program mai amplu. Asta nu este toată dieta, ci o săptămână. Dieta se numeşte "3S", de la sănătoasă, suplă şi sătulă şi este un program de slăbit care cuprinde o dietă pentru 6 săptămâni şi 5 antrenamente săptămânale pentru acasă", a spus Carmen Brumă.

Avantajele programului de slăbit 3S

Este primul program care îţi propune să slăbeşti şi să te menţii prin metode realiste şi ieftine. Exerciţiile sunt concepute special pentru a fi făcute acasă, iar dieta conţine alimente accesibile , uşor de preparat şi transportat.

"Am decis să creez un program concret şi complet de 44 de zile (6 săptămâni) care să vă ajute să vă formaţi nişte deprinderi sănătoase, să slăbiţi, să vă tonifiaţi şi să vă demonstreze că oricine poate", scrie vedeta pe site-ul său carmen-bruma.ro.

Potrivit informaţiilor prezentate pe site, este vorba despre un program pentru persoane ocupate, care au puţin timp la dispoziţie. Regimul alimentar funcţionează şi fără antrenamente, dar nu cu aceleaşi rezultate. Niciunul dintre antrenamentele propuse nu depăşeşte 15 minute, iar rezultatele se văd în scurt timp.

Mai multe informații legate de programul de slăbit "3S" găsiți pe carmen-bruma.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel