Situaţie complicată în cazul minorei plină de sânge de la Galaţi. Asistentei de pe ambulanţă i-a spus că a fost violată, poliţiştilor că nu

Minora de 14 ani găsită plină de sânge pe o stradă din Galaţi şi privită cu indiferenţă de doi agenţi de poliţie a oferit declaraţii contradictorii. Asistentei de pe ambulanţa care a dus-o la spital i-ar fi spus că a fost violată de un cunoscut, însă oamenilor legii le-a spus că a avut relaţii sexuale consimţite. 

"Am fost solicitaţi pe 112 de către un agent de poliţie să intervenim pe raza municipiului Galaţi, unde o tânără se afla într-un loc public, cu o hemoragie abdominală, aparent. La faţa locului, echipajul nostru a constatat, în prezenţa unui echipaj de poliţie şi a unui agent de la jandarmi, că tânăra, de 14 ani, era confuză, avea o hemoragie puternică de origine vaginală pe haine şi pe picioare. A fost preluată, i s-au acordat primele îngrijiri, a fost perfuzată, transportată la Spitalul de Pediatrie din Galaţi, de unde a fost preluată şi transportată la Spitalul Judeţean Galaţi pentru serviciul de obstretică-ginecologie, fata fiind în şoc hemoragic. În timpul transportului, asistenta noastră a reuşit cu greu să scoată nişte amănunte din care reieşea că fata ar fi fost violată, de o persoană cunoscută", a precizat dr Mihai Polinschi, şeful SAJ Galaţi. 

Declaraţie schimbată în faţa poliţiştilor şi a DGASPC Galaţi

Directorul adjunct al DGASPC Galaţi, Ciprian Groza, a declarat însă că minora susţine că nu a fost violată. Potrivit acestuia, fata a plecat din centrul de plasament cu bilet de voie, s-a întâlnit cu prietenul ei, de 15 ani, a întreţinut relaţii sexuale consimţite acasă la acesta, după care, în urma unei hemoragii, a ajuns la spital. Groza a precizat că minora a povestit că nu fost agresată şi că adolescentul o iubeşte.

"Este un caz nefericit. O minoră dintr-un centru de plasament, care a plecat în învoire în oraş şi a ajuns la prietenul ei, unde a întreţinut relaţii sexuale, după care a urmat acea hemoragie pentru care a fost internată în spital. Cel mai important în acest moment este că ea este în afară de orice pericol. A plecat din centrul de plasament cu bilet de voie, de la ora 17,00 la 20,00. Ea nu s-a întors la centrul de plasament la ora 20,00 pentru că, din păcate, a ajuns la spital. Fata a povestit că este prietenul ei, a mai avut întâlniri cu acesta. Este un copil, de 15 ani, s-au întâlnit la el acasă. Din relatările ei, nu a fost agresată, a fost consiliată psihologic şi susţine că este prietenul ei, că o iubeşte. Nu este vorba de un viol la acest moment, a fost cu consimţământul ei. Totul s-a petrecut în casa tânărului, mai mult ca sigur părinţii nu erau acasă. Ancheta încă nu este finalizată", a spus Groza.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel