Site-ul Ministerului Apărării atacat de hackeri

Site MApN
Site MApN

Site-ul oficial al Ministerului Apărării Naţionale este nefuncţional.

Site-ul oficial al Ministerului Apărării a fost atacat de hackeri și, pentru a rezolva problema, reprezentanții instituției au dispus deconectarea de la rețea, au precizat pentru Mediafax, surse din Minister.

Surse din Ministerul Apărării, au precizat, pentru Mediafax, că site-ul oficial al instituției a fost atacat de hackeri. Pentru a fi remediată situația, s-a dispus conectarea de la rețea, însă sunt efectuate în continuare verificări. Atunci când este accesată pagina, mesajul afișat este: „Acest site nu poate fi accesat” și se mai precizează că adresa de IP nu poate fi identificată.

Şi site-ul CCR a fost atacat

Nu este pentru prima dată când un site oficial al unei instituţii a statului este atacat. În urmă cu câteva săptămâni, site-ul Curţii Constituţionale a României a fost atacat de hackeri. În locul paginii de start, cei care încercau să intre pe site-ul CCR puteau vedea mesajul "Hacked By laZy hAcker" şi o imagine cu un personaj dintr-o animaţie japoneză. De asemenea, toate funcţiile paginii erau suspendate. Ulterior, pagina web generată de autorii atacului informatic a fost eliminată, însă site-ul CCR nu poate fi încă accesat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel