Site-ul INML, spart de hackeri. Gheorghe Dincă, vizat FOTO

Gheorghe Dincă
Descriere foto: Gheorghe Dincă

Site-ul Institutului de Medicină Legală a fost sâmbătă spart de hackeri. 

În plină anchetă la Caracal, site-ul INML a fost atacat de hackeri, aceștia dorind să transmită un mesaj dur. 

În locul paginii de start a fost postat textul "Hacked by #X_v. Am doar câteva mesaje care aş vrea să fie ascultate", urmat de un mesaj de condoleanţe pentru familiile celor două fete care i-au căzut victime lui Gheorghe Dincă, precum şi o serie de mesaje injurioase adresate suspectului din Caracal, lui Liviu Dragnea şi PSD.

"Vă aşteptăm în număr cât mai mare la protestul din 10 august, suntem cu voi", este un alt mesaj.

Sâmbătă, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism a anunţat că din analizele de laborator ale probelor efectuate până în prezent de INML în cazul de la Caracal a rezultat profilul genetic al unei singure persoane - Alexandra Mihaela Măceşanu, concluzie fundamentată ştiinţific pe compararea acestui profil genetic determinat cu profilul genetic determinat al părinţilor fetei.

Crimele lui Gheorghe Dincă au îngrozit România, iar informațiile care ies la iveală sunt de-a dreptul șocante. 

Criminalul a crezut că sunt prostituate


Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, a spus despre criminalul din Caracal că ajută la desfășurarea anchetei și cooperează cu Poliția. Totodată, Lascoschi a precizat că Dincă a crezut că fetele care făceau autostopul sunt prostituate.

"Gheorghe Dincă a negat vehement că ar fi mai mult de două victime. Așa susține el. Din ceea ce rezultă din declarațiile lui, Dincă a crezut că sunt prostituate cele două fete. Din acest motiv, el le-a luat. El a sechestrat-o din mașină pe Alexandra. Gestul lui este incalificabil, chiar nici el nu-și explică cum a făcut așa ceva", a precizat avocatul lui Dincă.

Întrebat de jurnalistul Realitatea TV despre modul în care a fost omorâtă Alexandra, avocatul Lascoschi a declarat: "Nu a surprins-o vorbind la telefon. A văzut telefonul aprins și și-ar fi dat seama că a sunat pe cineva. Acesta ar fi fost motivul pentru care s-a certat cu ea și ar fi lovit-o, fapt care i-a cauzat moartea".


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25